Hvordan aktiverer jeg SPAMfighter?

For å aktivere SPAMfighter PRO, vennligst gjør følgende:
* Gå til SPAMfighter"s verktøylinje i Outlook Express
* Velg "Mere" og deretter "Valg"
* På venstre side i det nye vinduet velger du "Konto"
* Velg så "Tast inn produktnøkkel" og tast inn produktnøkkelen. Du finner produktnøkkelen på fakturaen vi har sent deg.
* Klikk på "Aktivere" for å lagre produktnøkkelen.
Hvis du får en rød linje nedenfor deler eller helle produktnøkkelen, og knappen for "Aktivere" ikke fungerer, betyr dette at der er en skrivefeil i produktnøkkelen. Vennligst korriger skrivefeilen og forsøk igjen.

Start ditt e-post program igjen og du vil også ha SPAMfighter PRO tilgjengelig.