Is er een risico dat de installatie van SEM zal conflicteren met mijn Exchange Server?

Nee, zeker niet!
De slechtste zaak scenario kan zijn dat de installatie mislukt (niet waarschijnlijk!) en SEM spam kan doorlaten naar de gebruikers. Met andere woorden, de gebruikers ontvangen spam die ze normaal gesproken zouden ontvangen. Bovendien is SEM zeer eenvoudig volledig te verwijderen maar ons vermoede is dat u het daarna gewoon uit wilt proberen.
Tot slot, kunt u de gratis proefperiode veilig installeren en testen zoveel als je wilt, zonder je zorgen te maken over de tijd of andere complicaties.