Hoe wordt de privacy beschermd?

SEM biedt u het hoogste niveau van vertrouwelijkheid. Uw e-mailadres privacy en veiligheid zijn onze hoogste prioriteit. Legitieme e-mail op de server is nooit over te dragen of te delen met iemand – uw legitieme e-mail verlaat nooit uw server. Slechts een paar blokken van gecodeerde gegevens gecodeerd met MD5 (een enkele encryptie-algoritme ook wel een checksumgenoemd) en de unieke URL’s worden verzonden naar de SPAMfighter Server.