Hoe werkt de SPAMfighter Exchange Module?

SPAMfighter Exchange Server Module integreert naadloos met Microsoft Exchange Server hetgeen de oplossing erg snel maakt.

Als een e-mail binnenkomt en de Exchange Server stuurt het door aan zijn geadresseerden, maakt SEM een unieke handtekening voor elk bericht en stuurt deze voor evaluatie naar de SPAMfighter Server. Als de SPAMfighter Server bepaalt dat een bericht spam is, deelt zij dat aan SEM en de spam mail wordt verplaatst naar de spam map van de gebruiker.

SPAMfighter Exchange Server module biedt ook rapportering, zodat beheerders statistieken kunnen herzien over hoeveel berichten SEM heeft gefilterd, hoeveel gebruikers zijn ingeschakeld en nog veel meer.

Bovendien is SEM eenvoudig te gebruiken voor de eindgebruikers als spam automatisch wordt verplaatst naar de spam folder. Terwijl SEM het beheer vereenvoudigt en houdt de software en de configuratie van de werknemer op zijn desktop, maar het verleent ook individuele controle voor eindgebruikers als beheerders besluiten dat ze dit willen hebben.