SPAMfighter sorterer ikke mine spam mails fra når jeg starter Outlook Express, hvorfor?

Det lyder som om SPAMfighter ikke når at starte op før du sender og modtager e-mails. Hvis Outlook Express automatisk henter og sender mails ved start og SPAMfighter ikke når at starte/loade, kan SPAMfighter ikke sortere e-mails. Det sker i sjældne tilfælde og vi arbejder på en løsning. Du kan dog gøre følgende:
Gå til : Funktioner -> Indstillinger, fjern fluebenet ved "Send og modtag meddelelser ved start"