SPAMfighter sorterer ikke nogen spam mails fra?

Hvis du bruger meddelelsesregler i Outlook Express kan SPAMfighter ikke fjerne de uønskede spam mails fra den placering, reglerne flytter meddelelserne til. Grunden til dette er at Outlook Express lader meddelelses reglerne få lov til at gælde FØR SPAMfighter gennemgår mailene og SPAMfighter kan kun scanne for spam i indbakken. Hvis du ønsker at rense en anden mappe henvises til "Mere" -> "Rens folder" i SPAMfighter værktøjslinien.