Jeg har købt flere licenser, men kan ikke aktivere nøglerne

For at få adgang til de købte nøgler og aktivere dem til brugernem skal du klikke her.
Hvis du bliver bedt om at logge ind i SPAMfighter fællesskabet, skal du logge ind med den brugerkonto, der står på fakturaen under "brugerlogin".
Hvis ikke, skal du blot indtaste fakturanummeret og brugerlogin. Har du ikke et brugerlogin, men bare en loginnøgle, skal du indtaste den istedet og lade boksen "brugerlogin" stå tom.
Derfra skal du blot følge instruktionerne.