Mine emails ryger i slettet post, hvorfor?

SPAMfighter flytter ikke emails til slettet post mappen så det lyder som om du har tilføjet email adressen til Outlook Express’s "Blokerede afsender" liste, tjek venligst dette:I Outlook Express gå til: Funktioner -> Meddelelsesregler -> Liste over Blokerede afsendere.
Tag evt. et kig her:
http://support.microsoft.com/?scid=http://support.microsoft.com%2Fdirectory%2Fworldwide%2Fda%2Fguides%2Ffunctionguide_outlookexpress%2Fc02.asp#c02sc02