Min SPAMfighter værktøjslinie er forsvundet hvordan får jeg den tilbage?

Det lyder som om Outlook har deaktiveret SPAMfighter, for at løse problemet skal du gøre følgende:
* Vælg "Hjælp" fra drop down menuen øverst i Outlook.
* Vælg "Om Microsoft Outlook".
* Der er en knap der hedder "Deaktiverede elementer".Når du trykker på den, kan du se en liste over programmer som Outlook har deaktiveret.Reaktiver SPAMfighter hvis den står på listen og alt burde nu køre som det skal.
Hvis ikke, så prøv at gøre følgende:
I Outlook gå til "Funktioner" -> "Indstillinger" -> "Andet" -> "Avancerede Indstillinger" -> "COM Tilføjelsesprogrammer"Er SPAMfighter Addin på listen og har den et "flueben"?
Hvis det er tilfældet, prøv da at fjerne "fluebenet" og tryk "OK"
Gå tilbage til "COM Tilføjelsesprogrammer", sæt et "flueben" ved SPAMfighter Addin og tryk "OK"
Genstart Outlook og se om det virker.Hvis SPAMfighter Addin ikke er på listen, skal du tilføje sfol0000.dll filen som findes under: C:ProgrammerSPAMfighterClientsOutlooksfol0000.dll
Nu burde SPAMfighter være aktiveret i Outlook som den plejer.