Min SPAMfighter folder er slettet, hvordan får jeg den tilbage?

Hvis SPAMfighter folderen er blevet slettet, skal du blot genstarte Outlook for at få den tilbage.
Hvis det ikke er tilfældet, så må SPAMfighter folderen være forsvundet ned i en anden folder.Prøv at kigge i alle foldere, den må være et sted. Når du finder den, så klik på den og træk den op i toppen til "Personlige foldere".Hvis du ikke kan finde den, kan du oprette en ny mappe med navnet "SPAMfighter-1" (Den må IKKE hedde "SPAMfighter")
Efter du har oprettet den skal du gøre følgende:
Gå til "Mere" -> "Indstillinger" -> "Klient indstillinger" -> "Outlook 2000/2002/2003" -> "Vælg"
Find og vælg den mappe du lige har oprettet og klik "OK" -> "Ok"Genstart Outlook og dine spam mails vil gå ned i din nyoprettede mappe.