Hvorfor får jeg stadigvæk spam mails?

SPAMfighter bortfiltrerer 90 – 95 % af alt spam. Efterhånden som brugerbasen af SPAMfightere gror og brugerne indrapporterer mere spam, bliver serveren mere og mere præcis. Derfor vil du opdage at SPAMfighter bliver bedre dag for dag. Hvis du ikke opnår min 80%, så sæt spam filtrets følsomhed en smule op.
Gå til Mere -> Indstillinger -> Regler -> Filter følsomhed, her kan du sætte filtret til en højere følsomhed.Vær opmærksom på at det ikke er alt du uønsket modtager som er spam. SPAMfighter er ikke lavet til at filtrere virus, virus meldinger eller andre "ikke kommercielle" budskaber. Det SPAMfighter kan hjælpe dig med er at filtrere mails med diverse kommercielle budskaber. Dog arbejder vi på også at hjælpe dig med den slags mails.