Hvorfor bliver der sendt mere og mere spam til mig hver dag?

Lad være med at åbne spam mails og husk at slå læserude/indholdsrude fra, så kun de mails du virkelig vil se bliver vist. Billederne i spam mails er typisk lavet sådan, at spammerne kan se, at de bliver åbnet og det betyder at du vil få meget mere spam.
For at slå læserude/indholdsrude fra:
Klik på Vis > Layout > Fjern "hakket" ved Vis indholdsrude.
Outlook Express 6.0 har en "læs alle mails som almindelig tekst" mulighed. Det er et godt alternativ til at slå læserude/indholdsrude fra.