Hvordan fjerner jeg spam mails fra mappen "Ulæst post"?

Problemet ligger i at Outlook "kigger" alle mapper igennem for ulæste emails, dette kan dog løses ved at gøre følgende i Outlook:Højreklik på "Ulæst post" under "Søgemapper"
Vælg "Tilpas denne søgemappe"
Klik på "Gennemse"
Fjern fluebenet fra den øverste mappe (normalt personlig mapper) og sæt et flueben i alle mapper på nær SPAMfighter mappen.Nu vil Ulæst post kun vise ulæste emails i de afkrydset mapper.