Hvordan Bruger jeg Spamfighter med Yahoo mail i Outlook.

For at bruge en Yahoo konto med POP3 skal du bruge en Yahoo Plus konto.Log in med din Yahoo email konto.Tryk på indstillinger i toppen på enhver Google mail side.Klik på Forwarding og POP i den orange mail indstillingsboks.Vælg tilslut POP for alle dine mails nu og fremtidige mails.Vælg den handling som du ønsker Google mail beskeder skal tage efter konfigurering med POP.Du er nu klar til at sætte Outlook igang. For at oprette og konfigurere en ny Yahoo konto i Outlook:1. Kør Microsoft Outlook software.2. klik på værktøjsmenuen, derefter E-mail konti3. Vælg tilføj en ny E-mail konto og derefter klik på Next button4. Vælg POP3 ved at klikke på den og derefter klip på next button.5. I dit navnefelt, udfylder du det navn som du ønsker ved udgående e-mail.6. I din Mailboks, skriv din Yahoo e-mail-adresse, For eksempel Yourmail@yahoo.com7. I brugerfeltet, skriv din Yahoo email, for eksempel yourmail@yahoo.com.8. I feltet adgangskode, skriver du dit yahoo adgangskode.9. I den indgående mailserver (POP3) bok, skriv: pop.mail.yahoo.com10. I den indgående mailserver (SMTP) bok, skriv: smtp.mail.yahoo.com11. Klik på knappen for flere indstillinger.12. klik på den udgående server knap.13. Klik på udgående server. Kryds fluebenet af på boksen under godkendelse.14. Brug samme indstillinger som min indgående postserver indstilling, ved at klikke på den, og klik derefter på knappen Avanceret.15. I den indgående server (POP3) boks, type 995 Efterse at: This server kræver en krypteret forbindelse (SSL).16. I den udgående server (POP3) boks, type 465 eller 25 Efterse at: This server kræver en krypteret forbindelse (SSL).17. Klip på next knappen.18. Klik på Finish knappen.