Hvordan bruger jeg SPAMfighter med Yahoo mail i Outlook Express.

For at bruge en Yahoo mail konto med POP3, skal du have en Yahoo Plus konto.
Først skal indstille din Yahoo mail med POP3. Gå til din Yahoo webmail (Yahoo.com)
åben din e-mail med brugernavn og adganskode.
Klik på valgmuligheder og mailindstillinger. Klik på POP og forwarding i menuen og derefter Set up eller redigere POP & Forward.
Check din Web & POP adgang. Du er nu klar til at oprette din Outlook Express.
For at oprette og konfigurere en ny Yahoo e-mail konto i Outlook Express skal du gøre følgende:
1. Kør Microsoft Outlook software.
2. klik på værktøjsmenuen, derefter E-mail konti
3. Vælg tilføj en ny E-mail konto og derefter mail indstillinger.
4. I dit navnefelt, udfylder du det navn som du ønsker ved udgående e-mail.
5. I din Mailboks, skriv din Gmail e-mail-adresse, For eksempel Yourmail@Gmail.com
6. Vælg POP3 i dropdown menuen
7. I den indgående mailserver (POP3) bok, skriv: plus.pop.mail.yahoo.com
8. I den udgående mailserver (SMTP) bok, skriv: plus.smtp.mail.yahoo.com
9. I brugerfeltet, skriv din Yahoo email adresse, for eksempel yourmail@Gmail.com.
10. I feltet adgangskode, skriver du dit Yahoo adgangskode. klik Next og afslut.
11. Gå til værktøjslinien og konto, klik på din nye Yahoo konto og vælg egenskaber.
12. klik på den udgående server knappen og kontroller at My server kræver autentificering, klik derefter på ansøg.
13. Klik på knappen for avancerede indstillinger.
14. I den indgående server (POP3) boks, type 995 Efterse at: Denne server kræver en krypteret forbindelse (SSL).
15. I den udgående server (POP3) boks, type 465 eller 25 Efterse at: Denne server kræver en krypteret forbindelse (SSL).
Note: I afsnittet Delivery, læg en kopi af hver besked på serveren. Afslut og klik på knappen Apply.
15. Klik på Ok knappen når du er færdig og klar til at modtage og sende mails via din Yahoo mail adresse.