Hvordan bruger jeg SPAMfighter med Hotmail i Outlook Express?

Hotmail bruger HTTP og ikke POP3. SPAMfighter vil kun fungere med POP3 konti.
Du kan bruge SPAMfighter med din Hotmail som webmail, hvis du tilføjer softwaren Izymail. Det er nemt at installere og konfigurere.
Gå til Izymail og skriv dit navn og e-mail adresse, download softwaren og åben dit Outlook eller Outlook Express. Du er nu klar til at sende og modtage e-mails med din Hotmail konto.

Bemærk: Du skal bruge en premium konto med hotmail, for at kunne oprette en webmail med SPAMfighter.