Hvordan bruger jeg SPAMfighter med AOL mail i Outlook Express?

Efter at en AOL eller AIM mail konto er sat op, skal Outlook Software konfigureres korrekt så du tilsluttes en AOL eller AIM konto.For at oprette og konfigurere en ny AOL e-mail konto i Outlook Express skal du gøre følgende:1. Kør Microsoft Outlook Express software.2. Klik på værktøjsmenuen, derefter E-mail konti3. Vælg tilføj en ny E-mail konto og derefter mail indstillinger.4. I dit navnefelt, udfylder du det navn som du ønsker ved udgående e-mail.5. I din Mailboks, skriv din AOL e-mail-adresse, For eksempel Yourmail@AOL.com6. Vælg POP3 i dropdown menuen7. I den indgående mail, skriv: pop.aol.com eller pop.aim.com (alt efter hvilket domænenavn, du har for enden af din e-mail adresse)8. I den udgående mailserver (SMTP) boks, skriv: smtp.aol.com eller smtp.aim.com9. I brugerfeltet, skriv din AOL email adresse, for eksempel yourmail@AOL.com.10. I feltet adgangskode, skriver du dit AOL eller AIM adgangskode. 10. Gå til værktøjslinien og konto, klik på din nye AOL eller AIM konto og vælg egenskaber.11. Klik på den udgående server knappen og kontroller at My server kræver autentificering, klik derefter på ansøg.12. Klik på knappen for avancerede indstillinger.13. I den udgående server (SMTP) boks, type 587 og klik Apply Note: I afsnittet Delivery, læg en kopi af hver besked på serveren. Afslut og klik på knappen Apply. 16. Klik på Ok knappen når du er færdig og klar til at modtage og sende mails via din AOL mail adresse.