Er der nogen risiko for, at installationen af SEM vil skabe problemer på min Exchange Server?

Nej, bestemt ikke!
Det værst tænkelige scenarie er, at installationen mislykkes (ikke sandsynligt!) Og SEM lader spam komme igennem til brugerne. Med andre ord, brugerne modtager spam, de er vant til at modtage. SEM er meget let at afinstallere helt, men vores gæt er, at du vil beholde SEM efter at have prøvet det.
Du kan roligt installere den gratis i en prøveperiode og teste den så meget som du ønsker uden at skulle bekymre sig nede tid eller andre komplikationer.