Verktygsfältet i SEM säger att jag inte har någon kontakt med SEM.

Detta kan bero på en bugg i Microsoft Outlook 2003 / 2007 när den är konfigurerad till att använda "Cached mode". Prova följande:

1. Stäng av "Cached mode" i Outlook.
2. Stäng och öppna Outlook på nytt.
3. Sätt igång "Cached mode".
4. Stäng och öppna Outlook på nytt.

Kontrollera också att du har de senaste servicepacken för Microsoft Outlook. Även om du kör Windows Update så behöver det inte betyda att du uppdaterar Outlook.

OWA verktygsfält – SPAMfighters verktygsfält syns inte i OWA.

Detta kan bero på att vissa filter har cachats lokalt i klientwebbläsaren. Gör så här:

1. Logga in i OWA.
2. Gör en "force refresh" genom att hålla nere Ctrl medan du klickar på Refresh-knappen.

Detta felet kan också uppstå om en servicepack har installerats på Exchange efter att SPAMfighter OWA verktygsfält har installerats. Avinstallera då OWA verktygsfält och installera det på nytt.