Varför finns det en begränsning på 5 vit- och svartlistade adresser?

Begränsningen beror på att din 10-dagars provversion nu är slut och då övergår du automatiskt till gratisversionen SPAMfighter Standard som innehåller denna begränsning. Om du använder SPAMfighter i ett företag eller om du vill ta bort begränsningen och få fler funktioner så kan du köpa programmet SPAMfighter Pro. Läs mer här.