Varför får jag fortfarande viss skräppost?

Även om du använder SPAMfighter så kan det hända att du får en liten del skräppost eftersom SPAMfighter filtrerar bort mellan 90-95% av all skräppost.

Du kan hjälpa till att göra SPAMfighter ännu mer effektivt genom att rapportera in den skräppost som programmet missar. Markera meddelandet och klicka på "Blockera" i SPAMfighters verktygsfält så flyttas meddelandet till din SPAMfighter-mapp och rapporteras till vår server. När tillräckligt många användare har rapporterat in samma skräppostmeddelande till oss så blockeras detta meddelande för alla andra användare världen över.