Vad skickar SEM till SPAMfighter och vad tar SEM emot utifrån?

SEM skickar installationsuppgifter vid registreringen, inloggningsinformation när den är igång samt e-postkompilerade hashvärden när den testar e-post. SEM skickar aldrig information som är känslig för nätverket. All information som skickas och tas emot är validerad för att undvika manipulering.