Jag har integrationsproblem med Mailbox Store.

Detta kan bero på att information om vissa systemobjekt saknas i Active Directory. Gör så här:

1. Stäng SPAMfighter genom att antingen använda servicekonsollen i Windows eller SPAMfighters skriptkonsoll.

2. Öppna Exchange System Manager.

3. Gå till Mailbox Store

4. Högerklicka på Mailbox Store och klicka på Dismount Store.

5. Vänta cirka 30 sekunder.

6. Högerklicka på Mailbox Store och klicka på Mount Store.

7. Starta SPAMfighter igen genom att antingen använda servicekonsollen i Windows eller SPAMfighters skriptkonsoll.