Hur tar jag bort skräppostmeddelanden från "olästa mejl"?

Problemet är att Outlook letar efter olästa e-postmeddelanden i alla mappar, även i SPAMfighter-mappen. Du måste själv ställa in Outlook att inte söka efter olästa mejl i de mappar du väljer. Följ dessa steg:

Högerklicka på "Olästa mail" i "Sök mappar". Välj "Anpassa den här sökmappen". Klicka på "Bläddra". Ta bort bocken från den översta mappen (vanligtvis "Personliga mappar") och sätta en bock i alla andra mappar under rotmappen utom SPAMfighter-mappen.