Hur skyddas integriteten?

SEM ger dig den högsta tänkbara konfidentialiteten för din säkerhet. Din integritet när det gäller e-post är det vi prioriterar absolut högst. Legitim e-post på servern skickas aldrig vidare och delas inte med någon – dina legitima meddelanden lämnar aldrig din server. Endast krypterad datatrafik kodad med MD5 (envägskrypterings-algoritm, även kallad checksumma) och de unika URL´erna skickas till SPAMfighters server.