Hur fungerar SPAMfighter Exchange Module?

SPAMfighter Exchange Module integreras perfekt med Microsoft Exchange Server vilket gör lösningen snabb och enkel.

När ett e-postmeddelande anländer och exchangeservern skickar det vidare till rätt adress skapar SEM en unik krypterad signatur för varje meddelande som skickas till SPAMfighters server för utvärdering. Om SPAMfighterservern detekterar meddelandet som skräppost meddelas SEM och skräpposten flyttas då till användarens skäppostmapp.

SPAMfighter Exchange Module erbjuder även rapporter där administratören kan se statistik över antalet meddelanden som SEM filtrerar, antalet användare, etc.

Dessutom är SPAMfighter Exchange Module lätt att använda eftersom skräpposten automatiskt flyttas till skräppostmappen. SEM förenklar administration och konfiguration samtidigt som den erbjuder individuell kontroll om administratören så önskar.