Hur använder jag SPAMfighter med Yahoo mail i Outlook?

För att använda ett Yahoo mailkonto med POP3 behöver du ha ett Yahoo Pluskonto.

Logga in på ditt Yahoo-konto.
Klicka på Alternativ/Inställningar och Mail.
Klicka på POP och Vidarebefordran och därefter på Inställningar eller Ändra POP & Vidarebefordring. Kryssa i Webb & POP access.

Du är nu redo att göra följande inställningar i Outlook:

1. Starta Outlook.
2. Klicka på Verktygsmenyn och därefter E-postkonton.
3. Välj Lägg till ett nytt e-postkonto och klicka på Nästa.
4. Välj POP3 och klicka på Nästa.
5. Fyll i ditt namn som du vill att det ska se ut i din utgående e-post i fältet för ditt namn.
6. Fyll i din Yahoo e-postadress i fältet för e-postadress.
7. Fyll i din Yahoo e-postadress i fältet för användarnamn.
8. Fyll i ditt lösenord till Yahoo i fältet för lösenord.
9. I rutan ingående mejlserver (POP3) fyller du i: plus.pop.mail.yahoo.com
10.I rutan för utgående mejlserver (SMTP) fyller du i: plus.smtp.mail.yahoo.com
11.Klicka på Mer inställningar.
12.Klicka på Utgående Server.
13.Kryssa i rutan för Min utgående server behöver verifiering.
14.Klicka på Använd samma inställningar som min inkommande mejlserver, klicka därefter på Avancerat.
15.I rutan för Inkommande server (POP3) fyller du i 995.
Välj Denna server kräver en krypterad förbindelse (SSL)
16.I rutan för utgående mejl (SMTP) fyller du i 465
Välj Denna server kräver en krypterad förbindelse (SSL)

Under Leverans (Delivery) väljer du Lämna en kopia av varje meddelande på servern. Klicka på Ok.
17.Klicka på Nästa.
18.Klicka på Avsluta.