Hur använder jag SPAMfighter med Gmail i Outlook?

För att använda ett Gmail mailkonto med POP3 behöver du ha ett Gmail-konto.

Logga in på ditt Gmail-konto.
Klicka på Inställningar längst upp.
Klicka på Vidarebefordran och POP/IMAP.
Välj Aktivera POP för alla mejl.
Välj hur du vill att dina Gmail-meddelanden ska hanteras efter att POP aktiverats.

Du är nu redo att göra följande inställningar i Outlook:

1. Starta Outlook.
2. Klicka på Verktygsmenyn och därefter E-postkonton.
3. Välj Lägg till ett nytt e-postkonto och klicka på Nästa.
4. Välj POP3 och klicka på Nästa.
5. Fyll i ditt namn som du vill att det ska se ut i din utgående e-post i fältet för ditt namn.
6. Fyll i din Gmail e-postadress i fältet för e-postadress.
7. Fyll i din Gmail e-postadress i fältet för användarnamn.
8. Fyll i ditt lösenord till Gmail i fältet för lösenord.
9. I rutan ingående mejlserver (POP3) fyller du i: pop.googlemail.com
10.I rutan för utgående mejlserver (SMTP) fyller du i: smtp.googlemail.com
11.Klicka på Mer inställningar.
12.Klicka på Utgående Server.
13.Kryssa i rutan för Min utgående server behöver verifiering.
14.Klicka på Använd samma inställningar som min inkommande mejlserver, klicka därefter på Avancerat.
15.I rutan för Inkommande server (POP3) fyller du i 995.
Välj Denna server kräver en krypterad förbindelse (SSL)
16.I rutan för utgående mejl (SMTP) fyller du i 465 eller 25.
Välj Denna server kräver en krypterad förbindelse (SSL)
17.Klicka på Nästa.
18.Klicka på Avsluta.