Fungerar SEM tillsammans med antivirusprogram som är installerade på Exchangeservern?

Ja, det fungerar. SEM är kompatibelt med de flesta vanliga antivirusprogram. Eftersom SEM är integrerad i Exchangeservern påverkas inte funktionaliteten i antivirusprogrammen. SEM integreras också perfekt ihop med VIRUSfighter för Exchange – ett tilläggsprogram till SEM.