Mitt verktygsfält från SPAMfighter har försvunnit, hur får jag tillbaka det?

Det kan vara så att ditt e-postprogram av någon anledning har avaktiverat SPAMfighter. Följ nedanstående steg för att lösa problemet:

Outlook 2000:

Stäng Outlook 2000. Gå därefter till Startmenyn -> Program -> SPAMfighter -> Inställningar. Stäng "Konfigurationsverktyg". Öppna Outlook 2000 igen så ska ditt verktygsfält vara tillbaka.

Outlook XP, 2002, 2003:

Välj "Hjälp" från Outlooks verktygsfält och sedan "Om Microsoft Outlook". Klicka på "Inaktiverade objekt". En lista med program som har inaktiverats kommer då att visas. Om SPAMfighter finns med i den listan väljer du det och klickar på knappen "Aktivera". Stäng därefter alla fönster och starta om Outlook så ska ditt verktygsfält vara tillbaka.

Om inte detta hjälper kan du prova följande: I Outlook klickar du på "Verktyg" -> "Välj" -> "Övriga" -> "Avancerade val" -> "COM Add-Ins" och kontrollerar om SPAMfighter finns med på listan. Om inte, lägg till följande sträng och starta därefter om Outlook.

C:Program FilesSPAMfighterClientsOutlookSFOL0000.dll

Om SPAMfighter finns med på listan kan du prova att kryssa av det och klicka OK. Gå därefter tillbaka till listan med "COM Add-Ins" och kryssa i SPAMfighter igen och klicka OK. Starta om Outlook och kontrollera om ditt verktygsfält har kommit tillbaka. Är det fortfarande borta kan du prova att stänga Outlook, klicka på startmenyn i Windows och välja "Kör". Kopiera och klistra in följande sträng i fältet och tryck OK.

regsvr32 "C:Program FilesSPAMfighterClientsOutlookSFOL0000.dll"

Starta därefter om Outlook. Om ditt verktygsfält fortfarande är borta kan du på nytt lägga till den första dll-filen i "COM Add-Ins". Fungerar inget av ovanstående, var god kontakta vår supportavdelning.