Zowel VIRUSfighter en SPYWAREfighter zeggen dat er een update beschikbaar is, maar wanneer ik 1 van deze programma’s update, hoeft de andere niet meer ge-update te worden. Waarom is dat?

Voor stabiliteitsredenen, zijn SPYWAREfighter en VIRUSfighter geintergreerd met elkaar wanneer deze beiden geinstalleerd worden. Dus wanneer er een update beschikbaar is, worden deze programma’s samen ge-update.