Zoek Dubbele bestanden

FULL-Diskfighter zal u helpen alle dubbele bestanden te vinden die u op uw computer heeft. De meeste computers hebben dubbele bestanden, dit kunnen foto’s of documenten zijn die in verschillende mappen zijn opgeslagen, maar dezelfde bestanden zijn. Met een scan naar dubbele bestanden zult u kunnen zien waar de bestanden zich bevinden en zal u in staat zijn de duplicaten aan te wijzen die u wenst te verwijderen. Door op de link onder “pad” te klikken opent u de locate waar de bestanden zich bevinden.

Echter, wees alstublieft zeer voorzichtig met welke bestanden u verwijdert, aangezien er geen mogelijkheden zijn deze bestanden opnieuw te maken wanneer zij eenmaal zijn verwijderd. Dus wees zeker van wat u verwijdert en verwijder geen e-mailbestanden. Zorg ervoor dat u altijd een BACK-UP heeft!