Werkt SEM samen met Antivirus software geïnstalleerd op de Exchange-server?

Ja, hij kan dit. SEM werkt met de meeste gemeenschappelijke Antivirus software. Aangezien SEM geïntegreerd is in de Exchange Server, heeft het geen effect op de functionaliteit van Antivirus software.

SEM integreert ook volledig met VIRUSfighter voor Exchange – een toevoeging product voor SEM.