Wat gebeurt er als ik meerdere anti-virus programma’s op mijn systeem heb?

U moet andere anti-virus software verwijderen of uitschakelen voordat u VIRUSfighter installeert om conflicten te voorkomen.

Ga naar Start -> Control Panel (Configuratiescherm) -> Add/Remove Programs (Software).
Kies uw andere anti-virussoftware en klik op Remove (verwijderen).