Mijn monitor instellingen zijn verkeerd na een driver update

Als u merkt dat uw monitor instellingen gereset zijn na een driver update moet u uw monitor instellingen opnieuw instellen. Dit kunt u doen bij Monitor instellingen in Windows.
De reden dat dit gebeurt is is waarschijnlijk omdat Windows niet in staat was de instellingen te behouden gedurende de update van de driver en daarom zijn ze gereset.