Mailbox Store Integration probleem

De meest waarschijnlijke oorzaak voor het integratie probleem is dat sommige informatie over enkele systeemvoorwerpen in de Active Directory ontbreken.

1. Stop de SPAMfighter service (*)

2. Open Exchange System Manager

3. Ga naar de Mailbox store

4. Klik met de rechtermuisknop op Mailbox store en klik op "Dismount Store”

5. Wacht 30 seconden

6. Klik met de rechtermuisknoop op Mailbox store en klik op ”Mount Store”

7. Start met de SPAMfighter service (*)

*Of maak gebruik van de Services console in Windows – of gebruik SPAMfighter Script Console

Comment on this FAQ

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *