Kan ik SPYWAREfighter gebruiken wanneer het scant tegen virussen samen met een ander programma dan VIRUSfighter?

SPYWAREfighter scant alleen tegen virussen wanneer VIRUSfighter is geinstalleerd. Als VIRUSfighter is geinstalleerd is het ten STERKSTE aan te bevelen geen ander anti virus programma geinstalleerd te hebben. Mocht u ALLEEN SPYWAREfighter gebruiken, dan kunt u wel een ander anti virus programma installeren (en dat is altijd ten zeerste aan te bevelen)