Ik heb SPYWAREfighter ge-deinstalleerd tijdens het scannen met VIRUSfighter, en VIRUSfighter verdween. Waarom gebeurde dit?

Voor stabiliteitsredenen. SPYWAREfighter en VIRUSfighter zijn met elkaar geintergreerd wanneer deze samen geinstalleerd zijn. Dus tijdens het verwijderen van 1 van deze programma’s wordt de andere gestopt, maar na het de-installeren wordt de scan weer voortgezet.