Hoe krijg ik VIRUSfighter terug na herinstallatie?

Ten eerste zal u VIRUSfighter moeten downloaden van onze website.

Om uw VIRUSfighter te activeren, volg deze instructies:
Ga naar: Start -> Alle Programma"s -> Fighters -> VIRUSfighter -> VIRUSfighter, klik op Account en klik op het witte icoon met de twee pijlen.

Voer de licentie code in die op uw factuur staat, en klik op Licentiecode Toevoegen.

Hierna moet u een update uitvoeren zodat u verzekerd bent van de laatste versie.