Hoe kan ik VIRUSfighter starten en stoppen?

U kunt de real-time scanner tijdelijk uitschakelen wanneer u systeem onderhoud aan het plegen bent. Wanneer u de real-timescanner gestopt heeft, wordt er niet gescant totdat uhet weer handmatig inschakeld.

U kunt de real-time scanner stoppen en starten door met de rechtermuisknop op het helmpje te klikken (naast de tijd) en "aktiveer/de-aktiveer real-time scannen" aan te klikken.

U kunt het ook de-aktiveren via het start menu. Ga naar Start -> Alle Programma’s -> Fighters -> VIRUSfighter -> VIRUSfighter -> Instellingen -> Beveiligingsinstellingen -> Deactiveer real-time scanner.