skip to Main Content

Als VIRUSfighter scant voor spyware, waarom zal ik dan SPYWAREfighter installeren?

VIRUSfighter scant alleen voor spyware (als extra optie) wanneer SPYWAREfighter is geinstalleerd als deel van onze "suite" presentatie van geinstalleerde SPAMfighter software. Dus u heeft beide produkten nodig om u te beschermen tegen virussen en spyware.

Comment on this FAQ

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top