Als de scan doorgaat in VIRUSfighter nadat ik SPYWAREfighter heb ge-deinstalleerd, waarom kan ik dat dan niet zien?

Dit is een bekend probleem: herstart VIRUSfighter en selecteer "Scan" van het gebruikersmenu, en de scaninformatie zal dan weergegeven worden. Dit heeft geen invloed op de functionaliteit, maar deze onduidelijkheid wordt in een update gefixed.