SLOW-PCfighter ei pysty skannamaan tai korjaamaan

Se voi johtua siitä, että sinulla on toinen ohjelma käynnissä tietokoneessasi, joka "pitää kiinni", tiedostosta tietokoneessasi tai on perustanut väliaikaisen tiedoston, jota SLOW-PCfighter ei voi skannata tai korjata.
Kokeile poistaa virustentorjuntaohjelmasi ja sulkea kaikki käynnissä olevat ohjelmat tietokoneellesi ja sitten skannata uudelleen SLOW-PCfighterilla, sinun pitäisi myös lopettaa syteemisi ohjelmat jotka ovat ilmaisinalueella (oikeassa alakulmassa näytössäsi) Voi myös olla, että sinulla on joitakin Malwareja tietokoneellasi jotka eivät ole mahdollisia SLOW-PCfighterin poistaa. Suosittelemme, että kokeilet skannata ja puhdistaa tietokoneesi Malwarebytes ohjelmistolla. Lataa ilmainen versio täältä