Mitä eroa on SLOW-PCfighterin ja FULL-DISKfighterin välillä?

SLOW-PCfighter on ohjelma, joka puhdistaa Windowsin rekisterin ja käynnistysmanagerin. PC:n rekisteri on puhdistettava silloin tällöin, koska se saa erilaisia ylimääräisiä merkintöjä kuten asennus- ja asennuksenpoisto-ohjelmia ja monia muita käyttäytymismalleja. Kun olet suorittanut SLOW-PCfighterin ja se on puhdistanut tietokoneesi rekisterin ja parantanut tietokoneen suorituskykyä, niin käynnistysprosessinkin on tarkoitus nopeutua.FULL-DISKfighter on kovalevyn optimoijatyökalu, joka puhdistaa turhat tiedostot ja tarpeettomat tiedostot kovalevyltäsi. FULL-DISKfighter organisoi ja eheyttää loput tiedostot niin, että kun tietokoneesi käyttää tiedostoa, niin se on nopeampaa ja helpompaa. Lisäksi voit helposti saada yleiskuvan kaksois- tai suurista tiedostoista, jotka mahdollistavat sinun kykenevän organisoimaan tiedostosi kuten kuvia kansioissa. Muista kuitenkin, ettet poista tiedostoja, jos et tiedä, mitä ne ovat, koska kun ne kerran on poistettu, ne ovat menetetyt, joten pidä aina varmuuskopioita. Pikaskannaus-ominaisuudella FULL-DISKfighterissa ei poisteta tiedostoja, jotka ovat tärkeitä systeemissäsi.
Ole hyvä ja huomaa, että SLOW-PCfighter ja FULL-DISKfighter EIVÄT tee samoja asioita ja toinen ohjelmista ei korvaa toista, mutta perustuu kysymykseen, jossa tarvitset joko yhtä tai molempia.