Miksi minulla on samat virheet tietokoneellani useiden skannausten jälkeen?

SLOW-PC fighter etsii ja korjaa virheet. Jotkin ohjelmat valitettavasti voivat uudestaan luoda samoja virheellisiä merkintöjä, jotka on poistettu ensimmäisessä skannauksessa ja SLOW-PCfighter siis löytää ne uudelleen järjestelmässäsi.
Ei tarvitse olla huolissaan, vaikka vain pieni määrä virheitä saattaa tulla uudelleen sen jälkeen, kun ne poistetaan SLOW-PCfighterilla. Jos haluat eroon virheistä sinun tulee löytää ohjelma, joka on luonut niitä uudelleen.