Kuinka aktivoin SPAMfighterin?

Aktivoidaksesi SPAMfighter PRO:n, tee seuraavasti:
* Mene SPAMfighter työkaluriviin Outlook / Expressissä.
* Valitse "Lisää" -> "Valinnat"
* Vasemmalla puolella uutta ikkunaa valitse "Tili".
* Valitse "Anna tuoteavain" oikeanpuoleisessa ikkunassa.
* Kirjoita Tuoteavain – Löydät sen laskusta jonka olemme lähettäneet sinulle.
* Klikkaa "Ota käyttöön" tallentaaksesi tuoteavaimesi.
Jos huomaat punaisen viivan kokonaisuuden tai osan tuoteavaimen alla ja "aktivoi"-painike ei ole valittavissa, se merkitsee, että on löytynyt virhe tuoteavaimesi kirjoituksessa.Ole hyvä, korjaa se ja yritä uudelleen! Käynnistä sähköpostiohjelmasi ja sinulla on SPAMfighter Pro.