Vil SPYWAREfighter beskytte mig imod vira?

Nej, SPYWAREfighter beskytter dig ikke imod vira. SPYWAREfighter beskytter dig imod spyware, adware og lignende. Uønskede programmer du kan have fået ind fra at være online.
Hvis du skal være optimalt beskyttet, skal du bruge et anti-virusprogram der kan ledsage SPYWAREfighter. Vi kan anbefale vores eget VIRUSfighter, da disse arbejder godt sammen.
Du kan prøve VIRUSfighter gratis i 30 dage. Hent den nyeste version fra vores hjemmeside: VIRUSfighter