SEM Toolbaren

SEM Toolbar siger "No Connection to SEM"Ingen forbindelse til SEM er pga. SEM Toolbaren kan ikke læse information fra SPAMfighter servicen.De fleste opstår ofte på grund af en kendt fejl i Microsoft Outlook 2003 / 2007 – når den er konfigureret til at bruge "Cached mode"Prøv følgende:
1. Deaktiver Cached mode tilstand i Outlook
2. Luk og åbn Outlook
3. Aktiver Cached mode
4. Luk og åbn OutlookDesuden skal du være sikker på at du har de nyeste service packs til Microsoft Outlook. Tjek her.(Bemærk: Hvis du kører Windows Update vil den ikke nødvendigvis opdatere Microsoft Outlook)Endelig sikre, at brugeren bliver filtrering af SPAMfighter Exchange ModuleOWA Toolbar– SPAMfighter værktøjslinjen er ikke vist i OWADette er oftest fordi nogle filer er blevet cachet lokalt i kundens browser.1. Log ind på OWA
2. Lav en force refresh ved at holde CTRL, mens du klikker på knappen OpdaterDette problem kan også opstå, hvis en service pack er installeret på Exchange efter SPAMfighter OWA Toolbar er blevet installeret.1. Afinstaller OWA Toolbar
2. Geninstaller OWA ToolbarEndelig sikre at brugeren bliver filtrering af SPAMfighter Exchange Module