Mailbox Store intergrations problemmer

Den mest sandsynlige grund til intergrations problemmer er at der mangler nogle system objects informationer i Active Directory.1. Stop SPAMfighter servicen (*) 2. Åben Exchange System Manager 3. Naviger til Mailbox store 4. Højre klik på Mailbox store, og klik "Dismount Store" 5. Vent 30 sekunder 6. Højre klik på Mailbox store, og klik "Mount Store" 7. Start SPAMfighter servicen (*) * Brug enten Services console i Windows – eller brug SPAMfighter Script Console