skip to Main Content

Kan SEM fungere med Antivirus-software installeret på den Exchange-server?

Ja den kan. SEM virker med de fleste fælles Antivirus-software. Da SEM er integreret i Exchange Serveren, har det ikke indflydelse på funktionaliteten af antivirussoftware. SEM kan også integreres fuldt med VIRUSfighter til Exchange – et addon produkt til SEM.

Comment on this FAQ

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top